Einde van het seizoen 2011-2012

Terugblik

Het seizoen zit er al weer op, de schoolvakanties zijn begonnen.  Daarom een korte terugblik op het Godsdienstonderwijs op Openbare scholen in  Cothen en Wijk bij Duurstede.  

Even een greep uit de onderwerpen en lessen die de afgelopen tijd behandeld zijn:

Door de bijbel actueel te maken en aan te sluiten bij de belevingswereld van deze kinderen, merk je dat ze graag naar Godsdienstles komen en er hele mooie en open gesprekken ontstaan. Wat mij erg geroerd heeft dit jaar was dat een van de leerlingen  voor mij een sleutelhanger gemaakt heeft, met daaraan een kaartje met de tekst erop: “Laat God altijd bij ons zijn!”

Aandenken

Als aandenken aan de Godsdienstles mochten de kinderen ook dit jaar weer een cadeautje uitzoeken op kosten van de Raad van kerken. Ze konden kiezen uit een aantal cadeautjes waaronder een stenen handje met een parel erin, een schroevendraaier met de tekst “aan het werk voor Jezus” een polsbandje met de letters WWJD (What would Jesus do?). De kinderen vonden dit erg leuk!

We zijn blij dit mooie werk dankzij uw steun te kunnen doen en willen U vragen ons ook door uw gebed te blijven steunen.

Een fijne zomertijd gewenst namens Janneke Roor en Coralinde Giel