Openlucht Pinksterviering op 8 juni 2014

Post date: 18-mei-2014 8:57:46

Poster Pinksteren bij Duurstede 8 Juni 2014

Zondag 8 juni (eerste Pinksterdag) is er voor de vierde keer een interkerkelijke Pinksterviering in de openlucht, georganiseerd door kerken uit de gemeente Wijk bij Duurstede. De viering wordt gehouden op de Markt voor de Grote Kerk en is van 14.00 tot 15.30 uur. 

Het thema is: Leven met lef! 

De afgelopen openluchtvieringen waren druk bezocht en brachten veel positieve reacties. Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de Pinksterviering: een gelegenheidskoor en een band olv Tom van Ginkel maken er een muzikaal feest van. Er wordt uit de Bijbel gelezen, er is een spreker, er wordt een verhaal voor de kinderen verteld en er 

Wij willen u uitnodigen om te komen naar de Pinksterviering en anderen mee te nemen! 

Meer informatie? 

www.kerkenbijduurstede.nl.

Facebook www.facebook.com/wijkspinksteren 

De openluchtviering is zowel rechtstreeks als achteraf te beluisteren via www.kerkomroep.nl : “Grote of St.Janskerk te Wijk bij Duurstede”.

Initiatief en organisatie: Leden van de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen: De Baptistengemeente de Haven Wijk bij Duurstede, Hervormde Gemeenten Wijk bij Duurstede en Overlangbroek, Protestantse Gemeenten Wijk bij Duurstede en Cothen, Rooms Katholieke Kerk Wijk bij Duurstede en Cothen.

Nadere info:

Rebecca Onderstal 

Dorpsstraat 22

3945 BL Cothen 

0343 561363 

rebecca(punt)onderstal(@)kpnmail(punt)nl