Openlucht Pinksterviering op de Markt

Post date: 20-apr-2012 0:00:04

Gebedsbriefjes

Eerste Pinksterdag (zondag 27 mei om 14 uur) is er een viering van het Pinksterfeest op de Markt van Wijk bij Duurstede, georganiseerd door kerken uit de gemeente. Het wordt een vrolijke dienst waarin voor jong en oud iets te beleven is, rond het thema ‘Adem’. Er werkt een koor en een band mee, er wordt een mooi verhaal verteld en er is van alles te zien. Kinderen worden in het bijzonder uitgenodigd; zij mogen ballonnen oplaten in de viering. Kaartjes voor aan de ballonnen worden op de scholen gemaakt.Iedereen is van harte welkom!

Met Pinksteren gaat het over de Geest van God die leven geeft. Het gaat over adem die bezielt en energie geeft, vanzelfsprekend en onmisbaar tegelijk. “Adem in !” is de boodschap die klinkt uit het Bijbelse Pinksterverhaal: wees je bewust van Gods aanwezigheid.

Meer informatie? Mail naar: pinksteren@grotekerk-wijkbijduurstede.nl bel 06 10524019 of kijk op: www.facebook.com/wijkspinksteren

De openluchtviering is zowel rechtstreeks als achteraf te beluisteren via www.kerkomroep.nl: “Grote of St.Janskerk te Wijk bij Duurstede”.

Aanmoediging tot samenzang

Initiatief en organisatie: Leden van de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen:

De Baptistengemeente de Haven Wijk bij Duurstede, Evangelie Gemeente de Rivier Wijk bij Duurstede, Hervormde Gemeenten Overlangbroek en Wijk bij Duurstede, Protestantse Gemeenten Wijk bij Duurstede en Cothen, Rooms Katholieke Kerk Wijk bij Duurstede en Cothen.